Stap in jouw flow.

Rebekka van Hees

Senior adviseur

Dank voor je inspirerende bijdrage aan mijn persoonlijk reis, waarvan het eind nog lang niet in zicht is. Mooi om te zien hoe je iemand, mij durft ‘af te pellen’ om tot de kern te komen. Fijn om te zien met hoeveel passie je ons hebt begeleid!

Bert Verzijl

Biografie

Rebekka is zeer betrokken en gaat voor wezenlijke verandering. Mensen en organisaties begeleiden bij hun ontwikkeling is wat zij graag doet. Haar kracht is dat zij bouwt aan het zelfvertrouwen van deelnemers en hen tegelijkertijd aanspreekt op hun mogelijkheden om dingen anders te doen.

Zij heeft een groot vermogen om dingen met andere ogen te zien. Legt makkelijk verbanden tussen verschillende abstractieniveaus en hecht veel waarde aan het kunnen innemen van het parallelle werkelijkheid perspectief.

Voor informatie over haar professionele achtergrond kunt u terecht op haar linkedin pagina.

Rebekka heeft ervaring met het begeleiden van grote en kleine verander-trajecten. Haar betrokkenheid en wil om daadwerkelijk resultaat te bereiken maken haar effectief. Ze werkt graag gedurende langere tijd met u naar een vooraf duidelijk gesteld doel. Hierbij is ze afwisselend dienstverlenend, prikkelend en creatief.

Ze heeft veel affiniteit met de overheid. Mede door haar achtergrond in de gemeentepolitiek is ze doortastend in gemeentelijke organisaties. De provincie en waterschappen kent zij van binnenuit als werknemer en projectleider.

Persoonlijke coaching heeft daarnaast haar speciale aandacht. Het leggen van verbanden en ongewenste patronen helpen doorbreken is daarin haar kracht.

Contact

Telefoon:
(010) 4400855

E-mail:
hees@dbr.nl