Portretten

Paul Hilhorst

Management Consultant

Biografie


Paul Hilhorst studeerde bedrijfseconomie en is sinds 2001 werkzaam bij De Boer & Ritsema van Eck DBR. Als organisatieadviseur ontwikkelt en begeleidt hij strategische veranderingstrajecten in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Paul heeft veel ervaring op het gebied van positioneringsstrategieën, visieontwikkeling en het creëren van draagvlak. Ook houdt hij zich bezig met het creëren van randvoorwaarden voor het succesvol implementeren van beleidsinstrumenten. Voorbeelden van deze trajecten zijn het creëren van een vraaggerichte organisatie, het stimuleren binnen een organisatie van cultureel ondernemerschap, milieubeheer bij provincies naar een hoger plan tillen, het implementeren van competentiemanagement.

Meer over en van Paul Hilhorst vindt u op zijn pagina op linkedin.

Paul is gedreven om meer uit mensen in organisaties te halen. Meer trots, meer plezier, meer prestatie. In zijn zoektocht in het beter laten renderen van organisaties, is hij geboeid door de psychologie van veranderen. Hij is alert op hoe het collectieve en individuele gedrag wordt beïnvloed en hoe de kwaliteit van de interactie kan verbeteren. Hij is geïnteresseerd in thema’s als leiderschap, samenwerking, waarden en gedrag in organisaties.

Daarnaast maakt zijn ruime ervaring op het vlak van visieontwikkeling, van herontwerpen van werkprocessen, van structureren van organisaties en implementeren van nieuwe systemen zoals bijvoorbeeld competentiemanagement, hem tot een allround en inspirerende sparringpartner. Hij werkt graag als coach (van teams en individuen), als trainer en als procesbegeleider op het brede gebied van verandermanagement.

Expertise

Development
Design
Marketing
Consulting
Management

Contact

Telefoon:
(010) 4400855, (06) 12507897

E-mail:
hilhorst@dbr.nl